Share
Alături de profesorul Marius Lup și familia acestuia!

Alături de profesorul Marius Lup și familia acestuia!

Antrenorul Forestei, Marius Lup trece prin momente grele și are nevoie de ajutorul nostru. 

Zilele trecute, antrenorul Forestei, Marius Lup a fost implicat într-un accident destul de grav în care băiatul cel mic al familiei și-a pierdut viața, iar soția împreună cu cele două fiice sunt în continuare sub supravegherile medicilor după ce au ajuns în stare gravă la spital. Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe E 85, în localitatea Goleşti, judeţul Vrancea, în timp ce familia de suceveni pleca în vacanţă, pe litoralul Mării Negre. Maşina a lovit violent un cap de pod şi a luat foc. Marius Lup şi-a scos soţia şi copiii înainte de a fi cuprinşi de flăcări.

Jucătorii Forestei alături de conducerea clubului au inițiat o acțiune prin care cer ajutorul oamenilor cu privire la situația crâncenă prin care Marius Lup trece împreună cu familia lui. Astfel, facem și noi apel la toți vizitatorii site-ului nostru să ajute cu cât pot ei pentru că orice bănuț contează.

Puțini sunteți cei care l-ați cunoscut personal pe Marius Lup, dar vă putem spune că e de ajuns să vorbiți cinci minute cu acesta și să vă dați seama de caracterul și sufletul mare al acestui om.

Pentru cei care vreți să-l ajutați pe Marius Lup puteți contribui cu bani în contul RO68RNCB0244137302640001 Titular: Vlăduț Hînțăscu ( portarul Forestei Suceava ) sau să luați legătura direct cu următorii jucători:

https://www.facebook.com/vlad.stanescu.14 

https://www.facebook.com/vladut.hintascu 

 

Leave a Comment