Share
Atunci când vrei să apari în presă mai des decât pe terenul de fotbal

Atunci când vrei să apari în presă mai des decât pe terenul de fotbal

Dorința de a ieși în evidență în presă este mai importantă pentru un jucător decât prezența la reunirea echipei. 

Foresta Suceava s-a reunit în această iarnă cu o treime dintre jucătorii cu care a început sezonul. Dacă la unii dintre jucători, staff-ul tehnic a considerat că trebuie să renunțe, alții nu s-au prezentat la reunire ceea ce l-a iritat pe tehnicianul Florentin Petre. După câteva zile în care au mai fost așteptați și alții, ”galben-verzii” au plecat în cantonament cu ce a adunat de prin curte. Astfel, Florentin Petre și Khalil Chakroun se vor baza pe următorul lot în partea a doua a sezonului:

No. Position Player
1 GK Andrei Burac
2 MF Wilhelm Renquin
5 DF Daniel Pappoe
8 DF Issaga Diallo (Vice-Captain)
9 FW Khalid Chalabi
11 FW Edgar Movsesyan
12 GK Răzvan Began
14 MF Cătălin Coroamă
15 MF Robert Bosînceanu
16 DF Adrian Onofraș-Oloeriu
17 MF Marius Ilaș
No. Position Player
20 MF Vasile Dănilă (on loan from Juventus B.)
22 GK Sebastian Bîlbă
25 FW Ruben Sumanariu
66 FW Marius Matei (Captain)
70 MF Andrei Cerlincă
78 DF George Mitrofan
90 MF Vlad Stănescu
91 MF Pavel Secrier
MF Oleg Lupușor
MF Mihail Negură
FW Loïc Kharoubi

Astfel, viitorul unor jucători este incert, dacă pentru unii mai există posibilitatea să se alăture formației, iar alții nu. Conducerea intenționează să rezolve problemele cu restanțele salariale și să mai aducă 1-2 jucători cu care să ocupe un loc deasupra liniei retrogradării.

Însă, probabil vă întrebați ce treabă are titlul cu ceea ce am scris până acum, ce urmează să vă scriu este mult mai palpitant. Unul dintre jucătorii Forestei care prindea doar banca de rezerve de cele mai multe ori ne-a transmis niște informații la care nu am putut decât să râdem. Dacă vi-l amintiți pe Naoufal Boumina, mulți dintre voi probabil că nici nu știți cine e, acest jucător nu s-a prezentat la reunire, însă ne-a rugat să-i facem un articol cum că formații ca FCSB și CFR Cluj sunt interesate de el și nu doar atât, cireașa de pe tort a reprezentat-o interesul unor formații spaniole de primă ligă, Granada și Gijon. Să fim sinceri, acest jucător noname ar trebui să realizeze că a practicat un fotbal slab la Foresta și că după părerea multor suporteri, acesta nu ar prinde primul ”11” nici în Liga a IV-a din România. Când l-am întrebat cine este impresarul lui, acesta ne-a dat un răspuns prin care ne-a lămurit, ”un francez”. Disciplina pare să-i lipsească acestui jucător, însă este înzestrat cu o dorință mare, cea de a ieși în evidență, dar nu în teren, ci în presă.

Sunt jucători la Foresta care ar putea face față la o formație de prim eșalon și au dovedit-o în teren, nu în afara acestuia. Dar cine știe, poate or veni spaniolii de la Granada și Gijon cu milionu’ de euro pentru Naoufal Boumina.

Leave a Comment