Share
Bogdan Rusu și Lucian Dumitriu, un nou duel cu FCSB în Cupa României

Bogdan Rusu și Lucian Dumitriu, un nou duel cu FCSB în Cupa României

Foștii jucători ai ”galben-verzilor” vor juca și în acest an împotriva vice-campioanei în Cupa României. 

AFC Hermannstadt, singura reprezentantă a Ligii a II-a rămasă în Cupa României va primi pe stadionul din Sibiu vizita formației FCSB. Aceștia au anunțat deja că vor închiria o nocturnă mobilă pentru ca meciul să se joace la Sibiu, așa cum au mai făcut în trecut FCM Baia Mare și Foresta Suceava. Ocupanta locului doi în liga secundă s-a întărit și ea în această iarnă și a anunțat că nu se vor opri aici. Atât Hermannstadt-ul, cât și Dunărea și Târgoviște au realizat câteva transferuri importante în lupta pentru promovare, acestea au profitat și de situația precară de la Târgu Mureș și Pandurii, echipe de la care au luat câțiva jucători cu reale calități.

Cât despre meciul dintre Hermannstadt și FCSB, foștii jucători ai Forestei, Bogdan Rusu și Lucian Dumitriu au ocazia să se dueleze din nou cu ”roș-albaștrii” după ce în sezonul trecut, aceștia au fost titulari în meciul din optimi de pe Areni. Antrenorul sibienilor, Alexandru Pelici a izbutit sezonul trecut să o elimine pe FCSB cu formația CS Mioveni chiar în sferturile de finală, iar acum speră să repete isprava.

Bogdan Rusu este cel mai apreciat jucător din lotul sibienilor, acesta fiind de altfel și golgheterul echipei. În cele 21 de mecirui evoluate pentru Hermannstadt a înscris de 14 ori, fiind decisiv în foarte multe meciuri. Cât despre Lucian Dumitriu a evoluat în 14 jocuri și a înscris de două ori, totuși acesta rămâne un jucător serios și muncitor pe care Alexandru Pelici se poate baza.

În urma a ceea ce au arătat până acum, există posibilitatea ca pentru cei doi să nu fie ultimul duel împotriva formației FCSB, Sibiul având șanse mari să promoveze la finalul acestui sezon.

Vrem să-i felicitiăm pe Bogdan Rusu și Lucian Dumitriu pentru parcursul foarte bun cu formația sibiană și le urăm mult succes în duelul cu vice-campioana României, FCSB!

Leave a Comment