Share
Ce s-a întâmplat cu restul de bani, domnule primar?

Ce s-a întâmplat cu restul de bani, domnule primar?

Foarte mulți dintre suporterii Forestei sunt curioși să afle motivul pentru care nu au ajuns toți banii la fotbal. 

Este știut faptul că primăria nu a dat decât 300.000 de lei din cei 1.000.000 de lei promiși clubului de fotbal, Foresta Suceava. Întrebarea care îi macină pe mulți dintre suporteri este legată de cei 700.000 de lei care nu au ajuns nici acum la echipă. Singurul în măsură care ar putea da o replică acestei întrebări este chiar însăși domnul primar, Ion Lungu. Nu cred că de data aceasta poate fi invocat motivul că vreunul din partidele politice s-a opus atâta timp cât s-a votat o dată și bine în ședința din toamnă în care s-a decis alocarea sumei de 1.000.000 de lei echipei de fotbal.

Pe această cale, în calitate de suporter al clubului Foresta, am decis să vă adresez această întrebare în mod public la care aștept și răspuns.

Care este motivul pentru care nu au ajuns toți banii alocați clubului Foresta? Și dacă vor ajunge, când se va întâmpla acest lucru?

2 Comments on this Post

  1. De ani buni tot se promite ca se dau ,,n” sume si niciodata suma nu a ajuns intreaga in contul clubului.Toti de la primarie sunt niste mincinosi care numai promit si nu fac nimic pentru a asigura echipei un climat de performanta.Sunt foarte curios sa aflu ce sa facut cu restul de bani care trebuiau sa ajunga in contul clubului.Sper ca d-nul Primar ne va lamuri in legatura cu aceasta problema.

    Răspunde
  2. Cica iar parea rau daca se desfiinteaza Foresta iar cand se salveaza cu investitori nu se tine de cuvant si nu da toti banii ! Oare de cand nu a mai dat bani la Foresta ? Oare de cand a plecat nepotul Ciutac de la Foresta ? Poate e suparat omul ca nu mai este Ciutac la Foresta sau e mincinos ? Sau una si alta !?!?

    Răspunde

Leave a Comment