Share
Fundașul Forestei, Alessandro Masella renunță la fotbal pentru o perioadă

Fundașul Forestei, Alessandro Masella renunță la fotbal pentru o perioadă

Unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în Liga a II-a renunță la fotbal pentru o perioadă de timp. 

Alessandro Masella renunță pentru o scurtă vreme la fotbal la numai 21 de ani în urma problemelor financiare cu care se confruntă ”galben-verzii”. Fundașul italian de 1,95 și-a început cariera de profesionist la Perugia U19, de unde a ajuns la Ceahlăul Piatra Neamț, fiind adus de ”celebrul” Angelo Massone, după perioada petrecută la formația nemțeană, acesta a ajuns la SC Bacău sub conducerea lui Cristi Popovici, care mai apoi l-a urmat pe antrenor la Suceava.

Masella a reprezentat în scurt timp un jucător de bază pentru ”galben-verzi” devenind chiar și căpitanul echipei spre sfârșitul sezonului trecut. Calitățile sale individuale și siguranța sa în joc l-au făcut foarte iubit printre suporterii suceveni. În trecut, acesta a stârnit și interesul unor formații de Liga 1, una dintre echipe fiind CFR Cluj, formație care îl compara pe Masella cu un alt fost jucător italian al CFR-ului, Felice Piccolo.

După meciul de pe Areni dintre Foresta Suceava și Dunărea Călărași, susțin diverse surse că fundașul italian ar fi avut o discuție cu Dan Alexa și Costel Ilie care i-ar fi propus ca din iarnă să devină jucătorul Călărașiului.

Conform site-ului de specialitate, Alessandro Masella este cotat la 125.000 euro.

1 Comment on this Post

  1. Pacat ca un jucator asa de serios nu poate fi tinut la echipa.Massela va ramane mult timp in sufletele suporterilor Suceveni.

    Răspunde

Leave a Comment