Share
Încă un semnal de alarmă în ceea ce privește viitorul Forestei

Încă un semnal de alarmă în ceea ce privește viitorul Forestei

Să fie o situație la indigo cu cea de care am avut parte în sezonul precedent?! Oficialii părăsesc clubul rând pe rând.

Foresta e pe cale să rămână fără un alt om care a dus greul acestei echipe! După unul dintre investitorii moldoveni, Ion Lozovan, care s-a retras în noiembrie din activitatea clubului, acum cel care urmează să-și înainteze plecarea este vicepreședintele clubului, Mihai Ungurian. Surse din cadrul clubului susțin că, relația nu tocmai bună care există între membrii conducerii în ultimul timp, l-a adus și pe vicepreședintele clubului în punctul de a-și înainta demisia. Relațiile s-au stricat încă de la finele anului trecut, însă se pare că într-un final câțiva dintre membrii conducerii nu au mai putut continua în formula actuală. Contactat telefonic, dl Ungurian Mihai a confirmat că în cadrul acestei săptămâni își va depune demisia, nedorind să comenteze aspectele ce au stat la baza deciziei sale.

Această demisie trage încă un semnal de alarmă legat de viitorul clubului, când, rând pe rând, oamenii care au investit cel mai mult în acest proiect se retrag. Cine urmează să mai părăsească acest club? Care va fi viitorul acestei echipe? Sunt întrebări care ne îngrijorează!

Însă, cu certitudine, viitorul nu este tocmai roz după plecările lui Ion Lozovan și Mihai Ungurian.

4 Comments on this Post

 1. Ce D-zeu se intampla la Suceava. Nici un proiect nu are continuitate.Unde este ajutorul Primariei care a fost promis?Care este bugetul acordat Forestei pe 2018? Nu se spune nimic totul este invaluit in ceata.Pacat de suporterii Suceveni care nu au o echipa pe masura lor.

  Răspunde
  • Ca la Suceava ! Vrajeli , promisiuni , sperante ale suporterilor ca in sfarsit va fi fotbal si cand colo UN RAHAT !

   Răspunde
   • Daniel Lung si-a reziliat contractul cu Pandurii si noi speram ca poate va reveni la Foresta ! Vise ?!?!

    Răspunde
 2. Dani Lung joaca la Sirineasa lider in liga a3a.Cu care are mari sanse de promovare.Contractul lui este pana in vara.

  Răspunde

Leave a Comment