Share
Jucătorii Forestei se reunesc mâine la stadionul Areni

Jucătorii Forestei se reunesc mâine la stadionul Areni

Conducerea și staff-ul Forestei au programat mâine de la ora 11:00 reunirea echipei. 

Cum mare parte dintre echipele din Liga a II-a au început deja să se reunească, acum a venit și rândul Forestei care a anunțat că mâine va avea loc reunirea începând cu ora 11:00, la stadionul Areni. Nu au fost anunțate schimbări momentan, deși conducerea s-a reunit încă de săptămâna trecută pentru a discuta eventualele schimbări. Sucevenii vor face reacomodarea în localitate, după care, duminică, vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată de 10 zile la Poiana Negri. După revenirea de la munte, acolo unde tehnicianul Florentin Petre va pune accent pe acumulările fizice, „galben-verzii” se vor axa mai mult pe antrenamentele cu mingea şi pe factorul tehnico-tactic.

La revenirea din cantonament ”galben-verzii” vor efectua cinci meciuri amicale toate în Suceava:

Foresta Suceava – Juventus București, pe 1 februarie

Foresta Suceava – Sănătatea Darabani, pe 6 februarie

Foresta Suceava – Speranţa Nisiporeni (Republica Moldova), pe 10 februarie

Foresta Suceava – Ştiinţa Miroslava, pe 14 februarie

Foresta Suceava – Aerostar Bacău, pe 17 februarie

Cât despre plecări, Foresta nu se va putea baza pe serviciile jucătorului Charles Acolatse care se află în pregătire în Antalya cu formația Juventus București, echipă cu care ar putea semna, momentan acesta este împrumutat cu opțiune de cumpărare în vară. Iar conducerea i-a anunțat deja pe mijlocașul Alan Kimbaloula și fundașul central Eridson că renunță la serviciile acestora.

Până la plecarea în cantonament, conducerea împreună cu Florentin Petre încearcă să perfecționeze câteva mutări pentru partea a doua a sezonului.

 

Leave a Comment