Share
Mijlocașul Forestei, Charles Acolatse ar putea ajunge în Liga 1

Mijlocașul Forestei, Charles Acolatse ar putea ajunge în Liga 1

Unul dintre străinii care au confirmat la Foresta ar putea face pasul spre Liga 1 în această iarnă. 

Charles Acolatse, togolezul care a reușit o serie de evoluții foarte bune de la venirea la Foresta este dorit în Liga 1 sub conducerea lui Marius Baciu și Erik Lincar la Juventus București, formație cu care se pregătește deja de 3 zile. Acesta urmează să plece alături de formația bucureșteană într-un stagiu de pregătire în Antalya. În urma evoluțiilor bune în tricoul ”galben-verzilor”, Acolatse a debutat anul trecut și în selecționata țării lui. La numai 22 de ani, Charles a venit la Foresta din ligile inferioare franceze, iar acum are șansa ca numai după câteva luni să facă pasul către Liga 1.

Juventus București încearcă să se reorganizeze din punct de vedere sportiv și să aducă un suflu nou la echipă după ce în pauza competițională a renunțat la nu mai puțin de 10 fotbaliști: Alexandru Benga, Simon Măzărache, Valentin Bărbulescu, Ilie Morariu, George Călinţaru, Mădălin Mihăescu, Alexandru Zaharia, Cătălin Ţîră, Ioan Neag şi Marian Stoenac.

Chiar dacă pentru ”galben-verzi” transferul lui Acolatse la Juventus București ar însemna o pierdere, pentru jucătorul togolez ar fi un pas important în carieră și toate acestea se datorează muncii sale depuse la Foresta. Acesta are o cotă de piață de 50.000 euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Calitățile sale de fotbalist s-au văzut foarte bine în jocurile în care a îmbrăcat tricoul ”galben-verzilor” reușind să-și ajute echipa în mai multe meciuri, fiind un jucător serios și cu determinare în joc. Charles rămâne unul dintre străinii care, dacă va fi să plece la formația bucureșteană, a lăsat o impresie plăcută printre rândul spectatorilor.

Îi mulțumim jucătorului, Charles Acolatse pentru evoluțiile pe care le-a avut în tricoul echipei și îi dorim cât mai multe realizări în carieră.

2 Comments on this Post

  1. Daca primarul nu se tine de cuvant si nu da toti banii promisi …… Foarte bine fac patronii de la Foresta ca mai dau cate un jucator si fac rost de bani ! Cam putine stiri despre Foresta ! Galben verde poti sa ne spui macar despre ceva zvonuri de viitori jucatori ai Forestei sau sunteti si voi in ceata ? Ma mir ca de la voi aflam primii stiri despre Foresta si acum vad ca va i-au altii inainte !?!? Hai Foresta !

    Răspunde
  2. Patronii Forestei sunt impresari deci ei cu asta se ocupa. Cu vanzarea si cumpararea de jucatori.Ori in situatia in care primaria nu a virat toti banii pe 2017 era de asteptat sa se recurga la aceasta varianta,Vom vedea ce jucatori se vor aduce pentru ca avem nevoie urgenta de intariri pe toate posturile.Hai Foresta!!!

    Răspunde

Leave a Comment