Share
Surprize-surprize! Ce se va întâmpla cu Foresta?!

Surprize-surprize! Ce se va întâmpla cu Foresta?!

Povestea continuă… Cât va mai rezista Foresta? Cine va rămâne lângă echipă și va duce greul? 

Suntem pe ultima sută de metri până la reluarea campionatului, iar situația la Foresta Suceava se înrăutățește pe zi ce trece. Echipa condusă de Florentin Petre este suspectă de un nou șoc financiar și se pare că povestea din ultimii ani se va repeta.

Se preconizează falimentul?

Deși, înaintea ultimei etape din tur făcuse mare zarvă prin primărie când împreună cu Ion Lungu declarau că în sezonul viitor, Foresta Suceava se va bate la promovare, acum pare că unul dintre investitori, Farid Kallaf, este cel răspunzător pentru situația de la Foresta. Motivul pentru care jucătorii străini nu s-au mai întors la echipă este cel puțin dubios, deoarece în mare parte aceștia erau impresariați de Farid Kallaf. În urma acestui fapt, aș putea crede că la Suceava a venit încă un om care își urmărește interesele proprii, mai presus de fotbalul pe care noi îl prețuim atât de mult. Să declari în urma cu două luni că vei ataca promovarea, iar apoi, la reunirea echipei o parte dintre proprii jucători, pe care îi impresariezi să nu se întoarcă la echipa, cred că demonstrează performanța ce va urma…0. Surse din cadrul clubului ne-au declarat că dl. Khallaf ar fi avut foarte multe conflicte, majoritatea presărate cu amenințări cu aproape toți membrii clubului. Practic, investitorul moldovean, Ion Lozovan, cel care a venit cu cea mai mare sumă de bani cu care s-au achitat datoriile din sezonul trecut și nu numai, dorește să se retragă de la club, în ultima perioadă el fiind absent în totalitate din orice fel de contribuție financiară către Foresta. Situația a dus la restanțe salariale și la o acumulare de datorii, lucru care nu se întâmplase în noul proiect fotbalistic al orașului.

Probabil dacă domnul Lozovan se va retrage de la echipă, vom asista la încă o poveste frumoasă dusă de râpă! Întrebările la care ne gândim cu toții în acest moment sunt: De ce o parte din jucătorii pe care îi impresariază domnul Farid nu s-au mai întors la echipă? Și mai ales….unde se va termina povestea Foresta Suceava sau mai bine spus, din cauza cui?

Sperăm să reușim să găsim răspunsurile acestor întrebări pentru a vedea dacă mai există speranțe pentru a continua noul proiect Foresta Suceava și de a salva fotbalul sucevean.

P.S. Ghiciți ghicitoarea mea, cine credeți că este impresarul lui Boumina?

5 Comments on this Post

 1. Oare sa avem si noi soarta Cehlaului cu Massone ? Toate echipele din liga 2 sau intarit numai Foresta ramane fara jucatori titulari din tur si fara ca sa aduca ceva jucatori buni ! Chi

  Răspunde
 2. Chiar nu au putut lua ceva jucatori de la Olimpia Satu Mare sau ASA TG MURES ? Avem un singur portar si daca se accidenteaza Began am belito !!!!

  Răspunde
 3. Macar daca ramaneau si in retur Diallo si Massela din jucatorii care nu au mai revenit !

  Răspunde
 4. Daca Lozovan nu mai da bani la echipa Farid Khallaf trebuie sa se descurce singur.Eu cred ca jucatorii care nu sau mai intors au fost vanduti la alte echipe.Sper ca totul se va rezolva si vom avea in continuare fotbal la Suceava.

  Răspunde
 5. NU AU VENIT BANII DE LA PRIMARIE PENTRU CA NU AU FOST DEPUSE DECONTURILE. DEMISIA D-LUI MOLDOVAN POTE FI PUSA PE ACEASTA TEMA. CRED CA ERA RESPONSABILITATEA LUI… HABAR NU AM, DAR CINEVA E VINOVAT CA NU A FOST IN STARE SA JUSTIFICE CEI 300.000 DE LEI SI TREBUIE SA FIE TRAS LA RASPUNDERE. NIMENI NU O SA DEA BANI DACA NU ARE JUSTIFICARE. TEORETIC DACA PRIMARUL VIRA URMATOAREA TRANSA DE BANI CATRE CLUB FARA DECONTUL DEPUS ACUM ERA LA DNA DAND CU SUBSEMNATUL. DECI NU MAI ARUNCATI VINA PE PRIMAR. STIU CA NU AU FOST DEPUSE DECONTURILE PENTRU CA AM VB PERSONAL CU D-UL Lucian Harșovschi. ORICINE ERA PRIMAR NU DADEA BANII. DECI VINA ESTE A CLUBULUI SI CINEVA TREBUIE SA IASA PUBLIC SI SA SPUNA VARIANTA LOR. DAR NU A SPUS NIMENI NIMIC DIN CLUB. NU AM VAZUT NICI O DECLARATIE DE GENUL: PRIMARIA A REFUZAT SA NE DEA BANII. A FOST O LINISTE TOTALA. DE AICI EU TRAG CONCLUZIA CA SE SIMT CU MUSCA PE CACIULA.

  Răspunde

Leave a Comment