Share
Vlad Hînțăscu ofertat de președintele lui CSA Steaua, Marius Lăcătuș

Vlad Hînțăscu ofertat de președintele lui CSA Steaua, Marius Lăcătuș

După Toma Niga, au venit ofertele și pentru celălalt portar din lotul galben-verzilor, Vlad Hînțăscu. 

Dacă pentru Toma Niga oferta venită din partea formației FCSB a fost acceptată atât de jucător cât și de conducerea clubului sucevean fără doar și poate, celălalt goalkeeper sucevean a declarat că nu este foarte încântat de oferta primită de la Steaua Armatei pentru că viața este scumpă în București și s-ar descurca destul de greu datorită și bugetului pe care echipa condusă de Marius Lăcătuș își propune pentru acest sezon. Marius Lăcătuș a luat legătura cu Vlad prin intermediul lui Gică Hagi, suceveanul aparținând de drept formației de la malul mării.

Vlad a susținut că a primit și alte oferte însă își dorește ca Foresta să-și rezolve toate problemele și să-și poată continua activitate fotbalistică în orașul său natal.

Absolvent al facultății de sport, Hînțescu a declarat că după încheierea activității de fotbalist ar vrea să devină antrenor. Acesta în timpul liber se ocupă și de pregătirea copiilor care doresc să ajungă portari.

Născut pe 8 februarie 1994, Vlad Hînțăscu este un portar de 1.86 m cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 75.000 euro. În acest sezon, goalkeeper-ul de 23 de ani a evoluat în 11 partide pentru formația suceveană.

Leave a Comment